ZDRAVÉ RÝCHLOVKY > Magazín > Domáce bylinkové maslo

Domáce bylinkové maslo

Domáce bylinkové maslo

Je to super vec, vždy ho mám v chladničke. 

SUROVINY

Na prípravu potrebujeme

  • 1 veľkú hrudku domáceho masla 
  • 2 PL nasekanej petržlenovej vňate
  • 2 PL nasekanej pažítky
  • 3 listy nasekané bazalky
  • 1/2 ČL sušený cesnak
  • soľ podľa potreby 

POSTUP

Maslo necháme ohriať pri izbovej teplote, nech sa neskôr dobre mieša. Nasekáme bylinky a zmiešame ich s maslom, cesnakom a soľou. Zabalíme do potravinovej fólie, urobíme z masla foremný valček a dáme do chladničky. A potom už len odkrajujeme.

Zdroj receptu: Natália Spišiaková

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Ako vo fitnes výžive využiť orechové masláAko vo fitnes výžive využiť orechové maslá?

V súčasnej dobe sa na trhu objavujú stále viac a viac proteínové tyčinky a rôzne energetické nápoje.

 

Gaštanové guľôčkyGaštanové guľôčky

Hľadáte recept na nepečený, ale veľmi chutný dezert? 

 

Jahodová čokoládaJahodová čokoláda

Jahodová čokoláda poteší každého maškrtníka.

Magazín
·
21.3.2016

Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

Prečítajte si aj

Nastavenie cookies