Špenátový sendvič bez múky

Špenát, vajíčka a koreniny sú základ. Zvyšné ingrediencie závisia od vás.
Ingrediencie:
- 250 g čerstvého špenátu
 - 3 vajcia
 - čierne korenie
 - cibuľové (cesnakové) korenie
 
Voliteľná náplň:
- šunka
 - syr
 - kukurica
 - šalát, paradajky
 - cottage syr, biely jogurt
 - tuniak
 - cibuľa
 
Postup prípravy: 
 
Špenát umyjeme, necháme odkvapkať a spolu s vajíčkami ho rozmixujeme nadrobno. Cesto vylejeme do zapekacej misy, ktorú sme vystlali papierom na pečenie. Veľkosť misy zvoľte podľa toho, aké hrubé chcete mať cesto. Špenátové cesto pečieme 20-25 minút pri teplote 200 stupňov Celzia. Keď je hotové, necháme ho vychladnúť. Potom ho prekrojíme na polovicu. Na jednu poukladáme náplň a prikryjeme druhou polovicou. Rozrežeme diagonálne a podávame.
Ľudia, ktorí čítali tento článok, sa tiež zaujímajú o:
Kurací koláč
Na tomto koláči si pochutí celá rodina
.jpg)

.jpg)