ZDRAVÉ RÝCHLOVKY > Magazín > Osem dôvodov, prečo si zamilujete Jumping

Osem dôvodov, prečo si zamilujete Jumping

jumping
Zdroj:

Dynamické poskoky, balans posilňovanie, rýchle šprinty, lekcia plná zábavy a endorfínov. Aj takto možno charakterizovať nový pojem chudnutia zvaný Jumping. Nejde o žiadnu diétu, ale novú formu cvičenia.

Vyskáčte sa s Jumpingom!

Jumping sa začína v Slovenských fitkách uchádzať o vašu priazeň. Originálne cvičenie Jumping predstavuje zábavný program, ktorý v súčasnej dobe upevňuje svetové postavenie v oblasti fitness. Zlepšuje fyzickú a psychickú kondíciu jednoduchým a zábavným spôsobom.

Podstatou jumpingu sú jednoduché poskoky na špeciálne vyvinutej trampolínke. Zahŕňa prepracovaný zábavný program, motivujúcu hudbu, balansovanie. Lepšia koordinácia a rovnováha sa rovná vyššiemu sebavedomiu. JUMPING nie je aerobic na trampolínke, bez zložitých choreografií spálite tuky, zvýšite kondíciu, posilníte svaly a srdcovo-cievny systém. Podporíte látkovú výmenu a funkcie tráviaceho traktu.  Vďaka mäkkým dopadom šetríte kĺby a zapájate svaly 3. a 4. vrstvy chrbtového svalstva.


Osem dôvodov, prečo si Jumping zamilujete

1. Jumping je zábavný a zlepšuje náladu!

2. Cvičenie v aeróbnom pásme maximálne spaľuje tuky

3. Účinné cviky posilnia všetky svalové skupiny a problémové partie

4. Balančnými cvikmi zapojujete svaly, ktoré iným cvičením neposilnite 

5. Cvičíte za doprovodu motivujúcej a podmanivej hudby

6. Zlepšuje kondíciu a funkciu kardiovaskulárneho a vestibulárneho systému

7. Mäkké výplety trampolínky nezaťažujú kĺby

8. Profesionálni inštruktori chcú vašu spokojnosť a ručia za Vašu bezpečnosť!


    Jumping je cvičenie vhodné pre každého, kto si chce pri skvelej hudbe a zábave:

    • znížiť hmotnosť
    • tvarovať postavu
    • získať kondíciu



    Lekcia je zložená z malých dynamických poskokov, rýchlych šprintov a balansovania na pružnom výplete trampolínky, pri ktorom zapojíte svaly,ktoré u iného ako balans cvičenia neposilníte.

        Magazín
        Tinka
        ·
        4.11.2011

        Prečítajte si aj

        Nastavenie cookies